Toate locurile sunt rezervate!

Toate locurile sunt rezervate!

By on Jan 24, 2017 in Sfaturi | 1 comment

Vezi portofoliul EVOhoreca
 

*4 super idei prin care poți atrage mai mulți clienți în localul tău

Ai observat că, în ultimul timp, se deschid din ce în ce mai multe cafenele, pub-uri și chiar restaurante? Oriunde ai merge, este imposibil să nu dai peste vreun local care fie abia acum a fost inaugurat, fie s-a reinventat, și-a schimbat look-ul și își întâmpină oaspeții cu prospețimea și originalitatea unui nou început.

Pentru că și tu dorești să dai un refresh afacerii tale, ți-am pregătit câteva idei numai bune de  aplicat dacă vrei ca toate locurile din localul tău să fie ocupate!

Cui nu-i place să se relaxeze alături de prieteni într-o cafenea sau într-un bar unde, alături de atmosfera deosebită, confortul – pe care cu toții ni-l dorim – să fie prezent? Atunci când trebuie să mergi la o întâlnire business, de la care ai mari pretenții și speranța unei reușite, vrei ca aceasta să aibă loc într-un cadru propice.

Știai că semnarea unui contract important ține foarte mult și de ambianța în care acesta este prezentat, discutat și analizat? Ce te faci dacă întâlnirea stabilită are loc într-un restaurant trist, ponosit, peste care timpul nu a trecut într-un mod pozitiv și în care totul, de la pereți până la cel mai mic scaun, a rămas înlemnit în ”epoca de piatră”?

Acum șterge-ți din minte această imagine neplăcută și notează ce ai de făcut pentru a nu ajunge în situația ”ponosită” de mai sus:

1. În funcție de specificiul localului pe care-l deții (bar, cafenea, coferărie, restaurant, etc.) stabilește obiectivele pe care vrei să le atingi și care ar fi schimbările pe care dorești să le faci astfel încât obiectivele să fie duse la bun sfârșit. Poate vrei mai mulți clienți (normal, cine nu și-ar dori asta?), poate vrei doar câteva schimbări minore în materie de mobilier, tu ești singurul care știe ce anume își dorește.

Cofetăria Tentații Dulci - Buftea/Ilfov

Cofetăria Tentații Dulci – Buftea/Ilfov

De un lucru să ții cont: atât renumele localului cât și numărul de clienți care-i trec pragul sunt direct proporționale cu aspectul și funcționalitatea acestuia. Pe lângă gustul unic al unei cafele aromate sau savoarea unei prăjituri deosebite, oamenii apreciază și ceea ce-i înconjoară. O canapea primitoare și confortabilă sau un scaun care-ți ”îmbracă” atent spatele mult prea solicitat în timpul zilei, vor spori remarcile pozitive asupra localului.

Așadar, mergi pe mâna confortului și alege pentru localul tău piese de mobilier nu doar moderne, ci și rezistente, durabile în timp, confortabile, plăcute la atingere. Simțul tactil este foarte important, nu-l ocoli! Mulți nu-l iau în calcul și au de pierdut.

2. Cum stai cu spațiul? Te întreb pentru că, în alegerea mobilierului, trebuie să ții cont și de acest aspect. Oamenii nu au nevoie de… claustrofobie, iar un local aglomerat, în care nu au loc să treacă unii pe lângă alții, le poate crea senzația de prea plin, de înghesuială permanentă, de sufocare.

În funcție de spațiu vei știi dacă ai nevoie de mese late sau înguste, înalte sau joase, de scaune sau de fotolii și canapele modulare. Iar dacă nu-ți dai seama întreabă-ți furnizorul. La EVOhoreca ai consultanță de specialitate și, crede-mă, sfaturile vor veni direct de la specialiști.

Cafe Noir din Brăila

Cafe Noir din Brăila

3. Clasic sau modern? Vintage sau futurist? Care-i stilul ales? Și la acest aspect trebuie să te gândești pentru că tot ce vei folosi în local se va raporta și la stil: de la tapet și podea, până la cea mai mică piesă de mobilier și accesorii.

În ultimul timp se merge pe stilul personal sau personalizat. EVOhoreca îți este alături și îți oferă, la comandă, mobilier cu print personalizat. Tot ce ai de făcut este să te decizi asupra printului!

Cofetăria Sweet Moments, București

Cofetăria Sweet Moments, București

4. Bugetul este foarte important atunci când pornești la drum fie în regândirea întregului aspect al localului, fie doar în înlocuirea câtorva piese de mobilier. Ideea e că trebuie să știi pe ce și mai ales pe cât te bazezi înainte de a face orice achiziție. Indiferent de mărimea bugetulului EVOhoreca are o ofertă pentru tine.

Însă, atunci când vrei, de exemplu, să achiziționezi un mobilier nou, alege calitatea și confortul de lungă durată. În momentul în care faci o investiție în produse horeca de calitate superioară, faci o investiție de lungă durată în tot ceea ce înseamnă mulțumirea și satisfacția clienților tăi.

Împreună cu sfaturile specialiștilor EVOhoreca și cu cele pe care ți le vom oferi cu fiecare nou articol de pe blog vei putea, în sfârșit, să afirmi cu mândrie și mulțumire: „Toate locurile sunt rezervate!”

*foto: portofoliul EVOhoreca

    1 Comment

  1. Buna as avea nevoie de 35 m de canapea putem găsi o varianta ceva culori vii ??

    Catalin

    January 26, 2017

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *