Atenție! Punem foarte multă pasiune în ceea ce facem!

Ciprian Vlaicu recomandă stilul industrial

SOLICITATI O OFERTA DE DESIGN

Transformați-vă spațiul într-unul diferit. Un stil fără reguli și fără limite.

Ciprian Vlaicu este designerul care transformă viziunea în realitate

Alegerea inspirată

Ciprian Vlaicu

Arhitect, designer & paper plane maker

Co-fondator 2.92 Studio

Colaborator Studio32

Colaborator EVOhoreca


Arhitectul Ciprian Vlaicu ne recomandă "stilul industrial" de amenajare a caselor noastre.

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, Ciprian Vlaicu este arhitect și designer cu experiență din 2007, finlizând cu succes numeroase proiecte de amenajări rezidențiale și horeca. Co-fondator al studioului de arhitectura 2.92 Studio, acesta promite să vă ofere o abordare diferită de design interior. Ii puteți solicita prin formularul de mai jos o ofertă de design de interior dacă vă place stilul industrial! Veți primi o propunere de colaborare croită pe nevoile și dorințele dumneavoastră.

SOLICITATI O OFERTA DE DESIGN

Cu mult lemn, elemente metalice și combinații îndrăznețe între cărămidă și beton expuse, stilul industrial este unul ingenios și se adresează în principal persoanelor nonconformiste.


Stilul industrial poate fi folosit chiar și în blocurile din România, fiind unul foarte ușor de adaptat oricărui spațiu. Secretul este lipsa intenționată a finisajelor la nivelul pereților și mobilierului și un aspect ușor vintage, îmbinat cu elemente moderne, dar nu high-tech.


Materialele folosite – cum sunt oțelul, lemnul, cuprul, betonul – sunt foarte îndrăznețe și cu siguranță își vor pune amprenta asupra atmosferei din locuința ta. Dacă nu îți place cărămida expusă sau betonul, poți crea iluzia unor pereți în stil industrial și cu ajutorul fototapetului.

SOLICITATI O OFERTA DE DESIGN

Cum se obține stilul industrial ?

Nu există limite și probleme, există doar soluții.

Arhitectul Ciprian Vlaicu ne recomandă stilul industrial în amenajarea caselor noastre și alege Studio32 pentru viziunea lui

Iată selecția arhitectului Ciprian Vlaicu de produse de la Studio32 ca să obțineți Stilul Industrial:

1. Canapea modulara STEVEN

2. Colțare modulare NIXON

Canapea cu o puternică latură creativă, STEVEN impresionează prin utilizarea contrastelor între reflexiile tapițeriei din piele și impactul vizual puternic al bordurii decorative și a butonilor.Structură și elemente componente din lemn masiv de pin și din panouri aglomerate din lemn sau celuloză, acoperite integral cu țesătură tratată cu rășini.

Soluția ideală pentru a oferi livingului dumneavoastră un stil rafinat și în același timp funcțional. Acesta este un colțar foarte confortabil, realizat din materiale antialergice și antiacarieni, cu o rezistentă mare la uzură contrastante cu restul țesăturii. Broderia de pe brațe dar și cusătură tip pieptene oferă, prin liniile sale ferme dar calde, personalitate piesei centrale a livingului dumneavoastră.

Detalii produs
Detalii produs

3.CANAPELE design special MICAMA ANTIDIVA

4. Canapea modulara PLATONE

Canapea cu un mecanism intuitiv de ajustare a spătarului, PLATONE reinventează modelul convențional, punând în mișcare diverse elemente pentru a se menține adaptabil la toate exigențele dumneavoastră. Structură și elemente componente din lemn masiv de pin și din panouri aglomerate din lemn sau celuloză, acoperite integral de țesătură tratată cu rășini.

Concepută cu scopul de a oferi supremul de relaxare. Canapeaua echilibrează perfect un design uimitor și un confort de vis. Alegerea perfectă pentru un produs cu aspect rafinat care oferă cea mai comodă atingere.

Detalii produs
Detalii produs

5. Tabureti cadru metalic MARCEL

6. Fotoliu tapitat ROK & ROLL PO B16G

MARCEL este o canapea modulara , cu linii fluide si surprinzatoare, care inspira liniste si un sentiment de relaxare. P

Detalii produs
Detalii produs

7.Canapele modulare ABBRACCIO

8. Pat tapitat HOT

Stil masculin care emană putere și încredere. Pat cu tablia tapitata si umpluta cu spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg /mc cu structura realizata din panouri din lemn de pin. Structura tapitata si realizata din panouri aglomerate din lemn. Cadru tapitat umplut cu spuma pliuretanica cu densitate de 21 kg / mc. Saltea ortopedica cu arcuri inclusa. Husa complet dehusabila realizata din microfibra, stofa sau piele artificiala.

ABBRACCIO (îmbrățișarea) înviorează spațiul livingului, prin prospețimea și spontaneitatea sa. Aranjamentul nonșalant și lipsit de constrângeri al pernelor spătarului constituie principala caracteristică a jocului compozițional, dictat de stilul dumneavoastră personal.

Detalii produs
Detalii produs

9. Scaun lemn tapitat LAJA 884

10. Scaun de bar tapitat cu cadru metalic JAZZ 3718

Colecția LAJA este definită de simplitatea stilistică. Scaun cu structură metalică și șezut format din benzi elastice acoperite de spumă poliuretanică, cu spătar ușor elastic. Personalizabil într-o largă varietate de culori, tapițerii textile sau piele. Picioare din lemn masiv de frasin.

Detalii produs
Detalii produs

O armonie a formelor, confortului și eleganței constituie caracteristicile scaunului Jazz. Șezutul și spătarul curbat sunt susținute de o structură ușoară din oțel. Personalizabil într-o mare varietate de combinații de tapițerii și finisaje ale cadrului.

11.Corpuri de iluminat pe fir BALLOON 1384-4PW

12. Lampa de podea cu picior si abajur din policarbonat L001T/BA

Detalii produs
Detalii produs

Totul a pornit de la o sinteză perfectă între companie și designeri, bazată pe cercetare și dezvoltare iar rezultatul a fost o uimitoare creație inovatoare. Abajurul exterior este realizat din policarbonat transparent, un material ușor și rezistent ce radiază lumina iar învelișul interior din policarbonat opal (de culoare albă) maschează becul și răspândește o lumina difuză creând o atmosferă cerească.

13. Fotolii exterior LOUNGE HEAVEN

14. Scaun de bar tapitat cu cadru metalic JAZZ 3718

Gama HEAVEN se distinge prin cadrul subțire de oțel țesut și linii bine proporționate. Scaunele din oțel asociate cu blaturi de sticlă transparente luminează suprafețele mesei, oferindu-le o calitate intangibilă.

Detalii produs
Detalii produs

Formele armonioase și sofisticate ale gamei de mobilier HEAVEN dau impresia de eleganță neconvențională.

Ce putem face pentru dumneavostră

Ciprian Vlaicu reușește întotdeauna să tranforme "casă" în "acasă" cu ajutorul produselor Studio32.


Alegeți ce vă place, gândiți-vă la ce v-ar exprima mai bine personalitatea, imaginați-vă un spațiu în care să vă simți absolut confortabil. Secțiile noastre specializate produc mobilier de inaltă calitate, fie că este vorba de bucătarii, biblioteci ori paturi confortabile.Orice ați avea nevoie, noi suntem gata să vă ajutăm.


Canapele și paturi

Mobilă

Scaune/ fotolii indoor și outdoor

Accesorii

De ce mobilierul Studio32 reprezintă cea mai de încredere alegere pentru orice spațiu:

Transport oriunde în țara

25 de ani

Din 2002

Producător & Importator

Și gratuit în București

SOLICITATI O OFERTA DE DESIGN

Garanţie

Experiență

Prețuri convenabile

Credem că sunteți pregătiți să vă transformați spațiul într-unul care să conteze

Schimbarea care schimbă casă, în acasă

Alegeți un spațiu care să vă reprezinte

SOLICITATI O OFERTA DE DESIGN

Uitați unde ne găsiți:

Vă stăm la dispoziție pentru orice informație aveți nevoie!

Sos. Chitilei, nr 177A, Sect.1, Bucuresti, RO

0729.529.145 / 021-667.03.96

Aflați mai multe despre noi:

DESPRE NOI

Copyright © Studio32 2019

Showroom:

Adresa: Bucuresti, Sos. Chitilei, nr. 177A, Sector 1, 012403, ROMANIA

Reper: In cladirea EVO horeca

Program de lucru:

Luni - Vineri: 10 - 18, Sambata, Duminica: Inchis

Datele companiei:

SC EVO LOGISTICS SRLSediul social: Bucuresti, Sos Chitilei, nr. 177A, Sector 1, Romania, 012403Nr. Ord. in Reg. Com.: J40/2659/2008CUI: RO 23302121Capital social: 120000 RONIBAN: RO55INGB0000999902723778Banca: ING Bank - suc. Chibrit


EVO LOGISTICS SRL este operator de date cu caracter personal inscris la ANSCDCP cu nr. de inregistrare: 32278STUDIO32 este marca inregistrata la OSIM cu nr 128701 / 01.08.2013.


STUDIO32 este marca inregistrata la OSIM cu nr 128701 / 01.08.2013.

Va rugam sa utilizati Google Maps sa ajungeti la noi:

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp!