Clienți fericiți și răsfățați cu canapele inedite

Clienți fericiți și răsfățați cu canapele inedite

By on Aug 28, 2017 in Mobilier | 1 comment

Vă doriţi un design nou, o concepţie unică prin care să ieşiţi din rândul restaurantelor obişnuite?

Canapele modulare cafenea club restaurant

Mobilier horeca – Canapele modulare

Ştiţi că tot ce este inedit atrage ca un magnet clienții.  Pentru a fi siguri că vă iese totul inedit, v-aş sfătui să apelaţi la un consultant care să vă dea nişte sfaturi de achiziţie şi decor.
Pentru a avea succes, trebuie să vă mulţumiţi în primul rând clienţii, care vor fi atrași de culorile și modelele inedite de canapele pe care le veți achiziționa.
Alegerea mobilierului perfect este un pas către o afacere reuşită. Nişte canapele modulare, de diverse culori, ar da o notă de prosperitate, de unicitate spaţiului dumneavoastră.

Vă sugerez câteva exemple de canapele care cu siguranță vor fi pe placul clienților.

Canapele modulare tip restaurant fast-food KHERAI

Canapele modulare tip restaurant fast-food KHERAI

Canapeaua Kherai  – face parte din categoria mobilierului care vă ajută să vă lansaţi pe piaţă prin autenticitate. În fond este cel mai important lucru, să oferiţi clienţilor senzaţia de ceva nou, ceva excentric şi ieşit din comun.
Este confecţionată din lemn de fag, iar tapiţeria este de cea mai bună calitate.
Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, dimensiunea se calculează la comandă, astfel încât să fie exact cum vă doriţi. Puteţi opta pentru tapiţerie imitaţie de piele, stofă, microfibră sau piele ecologică.

Canapele modulare tip restaurant fast-food MARS

Canapele modulare tip restaurant fast-food MARS

Canapeaua Mars – este canapeaua ideală pentru un restaurant non-conformist, dând culoare prin extravaganţă,  cu siguranţă vă scoate restaurantul din anonimat. Este confecţionată din lemn de fag, iar tapiţeria din stofă are o calitate superioară.
Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, dimensiunea se calculează la comandă, astfel încât să fie exact cum vă doriţi. Puteţi opta pentru tapiţerie imitaţie de piele, stofă, microfibră sau piele naturală.

Canapele modulare tip cafenea si restaurant fast-food POLLO

Canapele modulare tip cafenea si restaurant fast-food POLLO

Canapeaua Pollo – este o canapea foarte comodă. Culoarea se integrează foarte bine în orice decor, este rezistentă concepută din lemn de fag, fiind tapițată cu stofe de calitate superioară. La alegere se poate tapița cu stofă, piele naturală și imitație de piele.
Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, dimensiunea se calculează la comandă, astfel încât să fie exact cum vă doriţi.

Canapele modulare tip restaurant fast-food Denis

Canapele modulare tip restaurant fast-food Denis

Canapeaua Denis  – este o canapea elegantă, este un model cu un design distins care cu siguranță va atrage toate privirile și toți clienții, chiar și cei ma exigenți critici vor rămâne impresionați de o asemenea achiziție. Este comodă și rezistentă, fabricată din lemn de fag, baza fiind din pal. Este tapițată cu țesături de calitate superioară, stofă, piele naturală sau imitație de piele.
Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, dimensiunea se calculează la comandă, astfel încât să fie exact cum vă doriţi cu sau fără brațe.

Acestea sunt doar câteva sugestii de canapele din colectia de mobilier a EVOhoreca, pentru a putea oferi tot confortul de care au nevoie clienții. Tot ce vă rămâne de făcut este să accesați categoria de canapele modulare pentru cafenea club restaurant, și să  alegeți canapele care vă pun cel mai bine în valoare restaurantul.

Autor: Beatrix Cozma
Compania EVO HORECA a aparut ca urmare a identificarii unei nevoi in piata amenajarilor de spatii publice. Cu experienta din anul 2002 si peste 1800 de proiecte implementate, compania romaneasca EVO Horeca este importator, producator si distribuitor de solutii profesionale in industria horeca. Solutiile oferite sunt: proiectare si amenajari interioare, mobilier specializat, echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi.

  1 Comment

 1. IMI AGRICOLA SA Botosani – Rog sa executati 2 canapele Kherai de 132 cm
  cu material de culoare maro care sa sa fie identic cu cel de la scaunele de
  culoare maro si sa se combine cu cele 7 bej si cele trei mese de bar din
  comanda noastra #8552 din 13.11.2017. Rog livrarea in acelas timp

  Multumesc Danila

  Danila Gheorghe

  November 17, 2017

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *