Amenajarea spațiului tău poate fi distractivă atunci cand cauti “echipamente locuri de joacă”

Amenajarea spațiului tău poate fi distractivă atunci cand cauti “echipamente locuri de joacă”

By on Oct 24, 2017 in Sfaturi | 0 comments

Locurile de joacă au devenit în ultimii ani adevărate atracții pentru copii, iar centrele comerciale oferă astfel de spații pentru a le oferi părinților ocazia de a face cumpărături în tihnă.
Pe premisa ,,copii fericiți, părinți fericiți’’, locurile de joacă sunt căutate atât pentru petrecerea timpului într-un mod distractiv, dar și pentru organizarea de petreceri tematice.
Amenajarea unui spațiu de joacă trebuie să asigure copiilor un mediu cât mai prietenos și diversificat în care să se joace în siguranță. Știm cu toții că cei mici se plictisesc foarte repede, de aceea un loc de joacă trebuie să fie bogat în jucării și echipamente de joacă?

CARE SUNT CRIITERIILE ATUNCI CÂND ALEGEM ECHIPAMENTE DE JOACĂ?

  1. CALITATE- echipamentele alese trebuie să fie de cea mai bună calitate, pentru a avea o durată de viață cât mai mare, având în vedere că vor fi folosite de un număr mare de copii.
  2. SIGURANȚĂ- echipamentele trebuie să fie realizate din materiale cât mai flexibile, fără colțuri și locuri ascuțite, pentru a preveni accidentarea copiilor.
  3. DIVERSITATE- copiii preferă echipamente colorate și complexe care să le ofere acestora momente de joacă de neuitat.

CE ECHIPAMENTE DE JOACĂ TRANSFORMĂ SPAȚIUL DINTR-UNUL MONOTON ÎNTR-UNUL ,,FUN’’?

  • Echipament de joacă model spațial- copiii visează să fie astronauți, să exploreze spațiul, iar un astfel de echipament creează posibilități nenumărate de joacă
Echipament locu de joaca Space Series EVOhoreca

Echipament locu de joaca Space Series EVOhoreca

  • Echipament de joacă model pirat- va oferi aventuri nelimitate și distracție maximă pentru copiii de toate vârstele
Echipament de joaca Ship Series EVOhoreca

Echipament de joaca Ship Series EVOhoreca

  • Echipament de joacă model junglă – cu tobogane și căsuțe în copaci, copiii vor descoperi un spațiu colorat și distractiv.
Echipament de joacă Forest Series EVOhoreca

Echipament de joacă Forest Series EVOhoreca

LOCUIEȘTI LA CASĂ ȘI VREI SĂ CREEZI UN MIC SPAȚIU DE JOACĂ? IATĂ CE ÎȚI RECOMANDĂM:

  • Poți alege echipamente de plastic și metal, dar dacă îți dorești mereu ceva nou poți înlocui plasticul cu lemnul. Lemnul se poate vopsi după bunul plac și în acest fel poți da culoare universului copilului tău, simplu și rapid.
  • Pentru diversitate, poți alege un echipament de joacă cu tobogane și leagăne, astfel vei avea un spațiu de joacă complex și distractiv.
Echipament de joacă Massive Woods EVOhoreca

Echipament de joacă Massive Woods EVOhoreca

Amenajarea spațiului de joacă devine o adevărată plăcere atunci când te poți baza pe parteneri de încredere. Indiferent de pretențiile tot mai mari ale copiilor din ziua de azi, cu echipamentele de joacă de la Evo Horeca, amenajarea spațiul va fi doar o ,,joacă de copii’’
Pentru mai multe idei distractive de amenajare a spațiilor de joacă vă invit să descoperiți universul EVOhoreca.

Te asteptam sa iti alegi cea mai buna solutie pentru amenajarea ta, iar daca nu esti sigur, consultantii specializati iti stau la dispozitie.

Compania EVO HORECA a aparut ca urmare a identificarii unei nevoi in piata amenajarilor de spatii publice. Cu experienta din anul 2002 si peste 1800 de proiecte implementate, compania romaneasca EVO Horeca este importator, producator si distribuitor de solutii profesionale in industria horeca. Solutiile oferite sunt: proiectare si amenajari interioare, mobilier specializat, echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *