Amenajarea spaţiului poate fi distractivă atunci când ai cele mai bune obiecte de decor la-ndemână

Amenajarea spaţiului poate fi distractivă atunci când ai cele mai bune obiecte de decor la-ndemână

By on Mar 1, 2018 in Mobilier | 0 comments

A sosit şi mult aşteptata primăvară. Fiecare colţişor al naturii renaşte.
Fie că este vorba despre spaţiul dvs personal, sau un birou, o terasă, peste tot natura îşi face simţită prezenţa. Oriunde vă uitaţi peste tot daţi de flori şi ce poate să vă încânte privirea cel mai bine, după o zi obositoare, decât frumuseţea terasei şi a grădinii.
Pentru a vă putea bucura cât mai mult de aceste minunăţii aveţi nevoie de cele mai bune obiecte decorative, iar când vine vorba de flori, gândul vă duce automat la vase de grădină şi jardiniere.

EVOhoreca vine în ajutorul dvs prin diversele modele pe care le dispune spre vânzare. Totul depinde de buget şi imaginaţie. Pentru o terasă pe malul unui lac sau chiar al mării, nu ar trebui să vă lipsească:

Jardiniera din plastic KUBE TOWER

Jardiniera din plastic, este disponibilă în mai multe culori, face parte din colecţia KHILIA, dispunând de un design minimalist, aduce o notă de armonie şi eleganţă spaţiului dumneavoastră.
Spaţiul destinat pentru relaxare din jurul casei, îi va surprinde şi pe cei mai cârcotaşi musafiri, dacă vor vedea

Jardiniere gradina din plastic KUBE TOWER

Jardiniere gradina din plastic KUBE TOWER

Vasele de grădină cu perete dublu ETRIA

Vasele cu perete dublu, fac parte din colecţia KHILIA, dispun de un design minimalist, le puteţi găsi în culori variate de la verde acid, la culori mai clasice. Orice nuanţă aţi alege fiţi siguri că nu veţi da greş. Sunt disponibile în 7 variante de dimensiuni. 

Vase gradina din plastic cu perete dublu ETRIA

Vase gradina din plastic cu perete dublu ETRIA

Vasele de grădină din plastic KHIAM

Dacă vă place să fiţi unici şi să vă personalizaţi spaţiul, cu siguranţă acestea vor fi cele care vă vor atrage cel mai mult privirea.
Vasele de plastic, fac parte din colecţia KHILIA, fiind foarte decorative prin designul minimalist prin care au fost realizate. Sunt disponibile în diverse culori şi dimensiuni. 

Vase gradina din plastic KHIAM

Vase gradina din plastic KHIAM

Vasul de grădină din plastic, cu roţi, KUBE

Dacă vă gânditi la o reamenajare a grădinii, dar v-aţi săturat să tot mutaţi vasele grele, avem o soluţie mai mult decât ingenioasă.
Face parte din colecţia KHILIA. Este disponibil în diverse mărimi şi culori, dispune de un design minimalist, ceea ce vă va face să-l îndrăgiţi.

Vas gradina din plastic cu roti KUBE

Vas gradina din plastic cu roti KUBE

Pentru orice întrebări, specialiştii de la EVOhoreca vă stau la dispoziţie şi vă vor prezenta cele mai bune soluţii.
Spaţiul verde din jurul casei sau teresa de care dispuneţi vor ieşi din anonimat dacă veţi opta pentru obiectele de decor prezentate anterior.
Cu puţină imaginaţie veţi crea cele mai spectaculoase grădini şi terase. 

Compania EVO HORECA a aparut ca urmare a identificarii unei nevoi in piata amenajarilor de spatii publice. Cu experienta din anul 2002 si peste 1800 de proiecte implementate, compania romaneasca EVO Horeca este importator, producator si distribuitor de solutii profesionale in industria horeca. Solutiile oferite sunt: proiectare si amenajari interioare, mobilier specializat, echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *