10 scaune de care să te îndrăgosteşti

10 scaune de care să te îndrăgosteşti

By on Feb 2, 2017 in Mobilier | 0 comments

Scaunul este necesar. Punct. Nu există nicio amenajare care să nu conţină scaune într-un fel sau altul. Când însă ai în faţa un milion de variante, parcă este greu să alegi. Noi nu am ales dintr-un milion, însă am fost „acasă” la unii dintre cei mai mari importatori şi distribuitori din ţară, unde oferta este mai mult decât generoasă, potrivită pentru toate gusturile, toate nevoile şi, mai ales, toate buzunarele. De aici am ales 10 scaune care ne-au plăcut mult, mult! Iată-le:

1. Art-deco şi culoare

Scaunul Cizeta este realizat din lemn masiv de stejar sau de fag. Este perfect pentru dining, pentru o măsuţă de make-up, dar îşi găseşte locul şi în amenajările cu public mai numeros, cum ar fi hoteluri, cafenele sau restaurante. Costă 1.010 lei şi poate fi găsit la EVOhoreca. Iată şi o idee vizavi de cum ar arăta integrat în decor:

2. Linii simple şi elegante

Un alt scaun din lemn, de data aceasta de frasin sau fag. Combinaţia de culori îl recomandă în interioare elegante, în linii minimaliste. Costă 961 de lei, are 5 kg şi garanţie doi ani.

3. Confortabil ca un fotoliu

Cam aşa este acest scaun, tot de la Cizeta, care păstrează o linie de design clasică şi o cromatică neutră. Distribuitorul EVOhoreca spune că are o gamă variată de culori pentru tapiţeria acestui scaun, însă categoric această variantă este perfectă pentru un living spaţios. De asemenea, şi acesta poate servi drept scaun de birou sau îşi găseşte un loc într-un budoir. Preţ: 2.305 lei.

4. Şi plasticul poate arăta bine

De fapt acesta este un scaun din tehnopolimer, de la Gaber. Adică un plastic mai special, mai rezistent şi care arată mult mai bine. „Este un scaun cu un design neconvenţional, creativ, care poate fi folosit atât la interior, cât şi la exterior. Îl recomandăm pentru cafenea sau food-court pentru că are o rezistenţă deosebită, însă îşi poate regăsi locul şi în amenajările rezidenţiale, dând un aer sofisticat unei terase. De asemenea, scaunul poate fi tapiţat în diverse culori, prin urmare arată foarte bine şi în amenajările în stil eclectic sau industrial”, a explicat Alin Truşcă, manager al firmei ce distribuie aceste scaune. Are cadru de lemn masiv de fag şi costă 669 lei.

5. În culoarea anului

Tot din seria scaunelor cu design atipic, scaunul Tarta de la Slide se încadrează categoric în tendinţele lui 2017. Culoarea sa, Greenery, reprezintă o alegere inspirată pentru forma de fagure. Este un scaun confortabil, mai ales că este destul de lat. Costă 2.022 lei şi are, de asemenea, o garanţie de doi ani.

6. Culori tari

Acest scaun al cărui design apaţine Georgiei Zanellato este unul dintre cele mai frumoase scaune, în vizunea mea. Este realizat în întregime din lemn masiv de frasin. Costă puţin peste 1.300 de lei, însă este un scaun superb, realizat la standarde înalte şi care poate reprezenta o pată de culoare binevenită în orice amenajare datorită tapiţeriei. Dacă în comandaţi de la EVOhoreca, să ştiţi că ajunge la voi în 20-25 de zile. Este recomandat îndeosebi pentru restaurante şi cafenele, dar eu tare l-aş pune în living, alături de alte trei scaune identice ca formă, dar cu tapiţerie în culori diferite.

Citeste mai multe pe Design Therapy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *